Nuon

Nuon Sales Force: kandidaten binnen

Arbeidsmarktcommunicatie, Employer branding

We are in: vacatures voor salestijgers

Hoe schrijf je overtuigende vacatures voor ‘lastige’ rollen? Dat was de vraag waar Nuon Sales Force al een tijdje mee worstelde. Deur-tot-deur verkoop mist op het eerste gezicht inderdaad de wow-factor. Maar in werkelijkheid blijkt de functie niet alleen (veel) leuker te zijn dan je zou verwachten, maar ook nog eens (veel) beter te worden betaald. Dat werd duidelijk toen we een aantal testimonials met medewerkers verzorgden. Prima input natuurlijk, want wie weet nu beter wat een functie inhoudt dan de mensen die het werk doen?

“De vrijheid – je ‘mag’ niet alleen groeien, maar wordt er ook bij ondersteund – spreekt me aan. Dat geldt eerlijk gezegd ook voor het salaris. Ik heb een vrij dure hobby; het bezoeken van internationale vuurwerkfestivals. Dat ik die tripjes nu prima kan betalen, is natuurlijk mooi meegenomen.”
Ruben de Vries, Teamleider, consumentenmarkt

Als medewerkers zélf zo enthousiast over hun job zijn, dan mag (moet?) dat natuurlijk ook voor de tone of voice van de vacatures gelden. En juist daar schortte het bij Nuon Sales Force een beetje aan. Dat geldt blijkbaar niet voor de door ons geschreven vacatures. Sinds die online staan, is het aantal sollicitanten flink toegenomen. ‘We’re not in’ werd ‘We are in’, want vanuit recruitment perspectief staat de deur uitnodigend open.

Weet jij wat ondernemend Nederland beweegt?

Nuon daagt je uit om ondernemers van nieuwe energie te voorzien!

Nederland is een land van ondernemers. Van ambitieuze starters die de online wereld vanuit hun zolderkamer veroveren. En van familiebedrijven die al generaties lang bewijzen dat persoonlijke service de sleutel tot duurzaam succes is. Hoewel al die ondernemers uniek zijn, hebben ze ook veel gemeen. Een neusje voor de beste deal bijvoorbeeld. Nuon biedt ondernemers die beste deal. Kun jij ze daarvan overtuigen? En combineer je ‘hardcore’ verkooptalent met ‘softcore’ inlevingsvermogen? Nuon daagt je uit om ondernemers van nieuwe energie te voorzien!

Waar je werkt en wat je doet

In deze rol ben je een gewaardeerd lid van het B2B salesteam dat ondernemers van de (enorme) meerwaarde van Nuon overtuigt. Omdat ondernemers geen behoefte hebben aan ‘loze praatjes’ zorgen we ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. De eerste periode loop je dus mee met een ervaren collega die je de ‘fine art’ van B2B energiedeals bijbrengt. Bovendien neem je elke week deel aan een salestraining op ons kantoor in Weesp, waarbij je bijvoorbeeld je productkennis aanscherpt of je toch al goed ontwikkelde persoonlijke overtuigingskracht een extra boost geeft. Gewapend met een iPad vol prospects, ga je op pad om ondernemend Nederland van onze proposities te overtuigen. Wat zijn de voordelen vanuit klantperspectief? Hoe maken we het ondernemers makkelijk om over te stappen? En welke support bieden we? Jij verplaatst je in uiteenlopende B2B klanten en onderhandelt de deals van A tot Z uit. En aan het einde van de dag? Dan vier je jouw sales succes!

Wie je bent en wat je kunt

Je bent een gedreven en overtuigende sales professional die weet wat ondernemers beweegt en hoe je ze in beweging brengt. Je bent een geboren ‘closer’ die eventuele weerstanden (geen tijd! geen prioriteit!) soepel overwint. In eerdere verkoopfuncties, liefst natuurlijk in een B2B setting, heb je jouw kennis van klantgedreven sales aangescherpt. Je vindt het leuk om bij een toonaangevende organisatie te werken, maar behoudt graag je vrijheid en ziet het als een uitdaging om je eigen salaris te maximaliseren. Je ligt, kortom, graag in een gespreid bedje, maar bent best bereid om dat bedje zelf op te maken! Verder moet je uiteraard:

Wie we zijn en wat we bieden

We zijn Nuon Sales Force. En dus voeg je meteen een erkend A-merk aan je CV toe. Maar de kans dat je jouw CV binnenkort weer nodig hebt? Die is eerlijk gezegd klein. Een salaris dat snel oploopt naar bovenmodale waarden, persoonlijke coaching, enthousiaste collega’s met een ‘work hard, play hard’ mentaliteit, de vrijheid om je eigen salespad uit te stippelen, doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding zijn namelijk allemaal ‘inbegrepen’. We waarderen salestalent dus niet alleen, maar belonen het ook!

Kun jij ondernemers van nieuwe energie voorzien? Welkom bij Nuon Sales Force!

In opdracht van: Nuon Sales Force

Foto: flickr photo by CJS*64 “Man with a camera” shared under a Creative Commons (BY-ND) license

TEKSTENZO

Van Diemenstraat 202 1.11
2518 VH Den Haag
070 364 64 16
info@tekstenzo.com

Privacy policy

© 2019, Tekstenzo, The Netherlands